221001

Charlie

Detta är Charlie hona, 2 år.
Hon behöver omplaceras då det tyvärr ej fungerar med hunden i familjen. Hon behöver komma till ett hem där hon är ensamkatt och har möjlighet att komma ut om hon vill, även om hon mest vill vara inne.
Vi gör detta bara om vi är säkra att hon kommer ha det bra, förstås. Skulle det dock visa sig att det inte fungerade bra då tar vi givetvis tillbaka henne med en gång. Hon kan bo kvar hos oss, det är inte det men med en labrador valp hemma och en till katt (Charlies syster) då vågar hon inte riktigt ta plats som hon gjorde innan valpen kom.
Hon vill gärna ha sällskap och kommer till sängen för att lägga sig på den när jag går och lägger mig. Däremot blir hon nervös om man tar och bär henne, men att klappa och gosa går fint.
Hon går gärna ut men är ingen katt som älskar att jaga.
Hon är steriliserad, vaccinerad och chippad.
Är du intresserad av att hand om Charlie? Hör av dig till Juan Estrada.
Tel: 0708532787
Mail: juanestrada2@gmail.com

220907
Putte

Detta är Putte på 6år.
Han är en jättetrevlig och social katt som gärna vill va med men han trivs inte med mina andra katter. Han revir markerar trots att han är kastrerad. Har kollat upp detta hos Trestads veterinär fick rådet att omplacera honom, hon sa att att han är väldigt stressad. Så önskan är att han kan komma ut på landet och va ensam katt, gärna med skog och gärden för han är en jägare!
Hoppas du finns där ute som kan öppna ditt hem för vår goa Putte. 

Mvh Malin
Bamsejumbo@gmail.com 
072-9490330

221001
Doris
Vi har erbjudit hem till en katt, Doris, som våra f.d. hyresgäster inte kunde ta hand om. Doris är en bondkatt, ca. 3,5 år. Vi har en annan katt, hane, sedan innan och tyvärr kommer inte dessa två alls överens med varandra trots att de har bott under samma tak ca. 2 år nu. Doris har blivit så pass stressad att hon har fått sk. stressblåsa och fått behandling för det hos en veterinär men utan framgång. Vi har också testat Feliway friends, flera olika matskålar och kattlådor trots att de är utekatter, men ingenting verkar ha någon större påverkan på henne. Sedan förra hösten har hon kissat inne lite här o var, oftast på trösklar och i vår dotters rum. Vi börjar bli helt desperata när vi inte vet vad vi ska göra med henne. Hon är världens snällaste katt men veterinären tror att det enda som hjälper är att omplacera en av katterna. Egentligen vill vi inte välja men vi har kommit fram till att vi måste hitta ett nytt hem för Doris. Hon har tidigare bott med en hund och är väldigt snäll, är ganska försiktig mot människor och trivs väldigt bra utomhus, van vid att få gå ut när hon vill. Hon är steriliserad, vaccinerad och chippad.
Vill du ge Doris ett nytt hem? Hör av dig till: Anna Partanen, tel. 0766 150868, anna_partanen@yahoo.com