230920 Whiskey


Whiskey, 10år, kastrerad. Hon är en otroligt kelig, social, tillgiven katt. En riktigt "knäkatt" som älskar att gosa. Hon trivs att vara inne lika mycket som ute. Hon tar sina små promenader ute sen kommer hon hem. Är väldigt lugn och snäll liten dam.


Vill du ge Whiskey ett nyt hem? Hör av dig till Henric


henric.k@outlook.com

0736863773


230829 Simon


Simon som är ca. 2 år har haft en mycket tuff start i livet och har vandrat från gård till gård i sökandet efter mat. Han söker sig till människor men på avstånd. Simon fångades in och blev kastrerad, chippad och vaccinerad. Veterinären så att det var en frisk katt på 7 kg med fina tänder och att han var ca. 2 år. Han hade en skada på halsen efter taggtråd, skadan hade redan börjat läka. Simon bor du i min gäststuga, han går att klappa när han får mat men han är mycket skygg. Det är en mycket snäll katt men han är inte van att hanteras. Jag önskar att jag kunde behålla honom men min honkatt en före detta stray från utlandet mår inte alls bra av detta.

Jag vill att Simon skall få det allra bästa. Att han fick komma till en medelålders person eller ett par utan barn och som har råd att ta Simon till veterinär om han behöver det. Han behöver att bo på landet och jag tror att han skulle bli en fantastisk stallkatt. Simon behöver hållas instängd till dess att han vet vart han hör hemma. Den som tar hand om Simon gör det fullt ut.


Vill du ge Simon ett nytt hem? Hör av dig till Åsa

asaannelie65@gmail.com

0739595566


230829 Deleise


Det här är Deleise! Mitt hjärta som jag tyvärr behöver omplacera, men som jag gärna vill kommer ut på landet då hon är ute väldigt mycket. Hon är försäkrad hos Folksam, chipmärkt, kastrerad och registrerad hos Jordbruksverket. Hon är en väldigt egen katt som är väldigt nyfiken men lite skeptisk till att möta nya människor, det tar lite tid för henne i början att ta kontakt. Jag är ganska säker på att hon inte funkar med barn, aldrig testat dock. Men hon är väldigt anpassningsbar ändå, hon håller sig för sig själv i början. Både med människor och djur. Du/ni får gärna komma hit och träffa henne innan ni hämtar henne :) Vi finns i Trollhättan.


Mvh Jaqueline Jallow

kolasmultron@hotmail.se

0730227340


230815 Kattungar


De är syskon och har provat att vara ute under sommaren. Jättesnälla och gulliga.

De är 12 veckor som de ska vara för att lämna bort dem.

Kattlåda och leksaker följer med.


Är du intresserad av att ge någon av dom ett nytt hem? Hör av dig till Claudia, claudiakrepkowski@web.de

070 9195 192


230815 Lucifer


Vi börjar så smått att försöka hitta ett nytt hem åt vår fina Lucifer. Dottern har flyttat, husse har gått i pension och matte har inte heller har så långt kvar till pension och vi känner att vi vill kunna åka bort utan att leta kattvakt.

Lucifer är en väldigt social katt som alltid vill vara med oss när vi är hemma och han har inga problem med folk som kommer på besök men han är inte van vid småbarn.

Han har en ganska ovanlig färg där håren är vita vid roten och svarta längst uppe. Färgen, som kallas ” black smoke”, har förmodligen kommer från hans mamma som är 50% Norsk skogskatt. Även den täta pälsen kommer troligen från henne då hon även är 50% Ragdoll. Hans pappa är okänd.Lucifer är fem år och vi har haft honom sedan han var kattunge. Han är kastrerad, chippad, vaccinerad och registrerad.Lucifer har kattlucka och går hos oss fritt in och ut. Vi vill helst att han ska vara ensam katt.Självklart får man byta namn på honom och man har problem med namnet. Det var dottern som, till sin mormors stora fasa, namngav honom till Lucifer 😊

Vill du ge Lucifer et nytt hem? Hör av dig till Inger Johansson, inger.johansson@gu.se, 0709 205 821

230731 Liam


Hankatt, han heter Liam är ett år gammal han är innekatt.


Vill du ge Liam ett nytt hem? Kontakta Jetmire.

Email: jetmire94-zemer@outlook.com230719 Gulled


Katten Gulled söker ett nytt hem. Född i juni 2022 ,en lugn och härlig bondkatt.


Vill du ge Gulled ett nytt hem? Hör av dig till Ikraam.


Epost ikraam.alih@gmail.com

Mobil 0739655680

230703 Inez

Inez söker nytt hem. Hon är 6år, steriliserad, vaccinerad och chippad.

Vi har flyttat från hus till lägenhet och Inez trivs inte.

Hon gillar att vara ute, hon är tillgiven och gosig.Vill du ge Inez ett nytt hem? Hör av dig till Jens Thuresson jens.thuresson@telia.com , 0709911841

230707 Bamse


Letar nytt föralltid hem till Bamse. Han är en Norsk Skogskatt som är född 1 november 2022. Han är supergosig på sina villkor, han kommer ofta till sängen eller soffan och vill gosa, han tycker inte om att bli buren så mycket. Han är blyg i början men när han lärt känna dig/er är han jättegosig. Just nu är han innekatt. Han är kastrerad, vaccinerad och chippmärkt.

Finns vaccinationskort samt ett papper på besiktningen som gjordes innan han flyttade till mig.

Hemmet är viktigare än priset, tveka inte att höra av er om det finns fler frågor.


Ida Karlsson, Idaekkarlsson@gmail.com 0760299907


230622 Zimba


Simba är en mysig katt på 2 år, född i maj 21.

Hon gillar att sitta i knät och sover gärna mycket för sig själv.

På sommaren gillar hon att vara mycket utomhus. Hon är kastrerad och har chip. Har växt upp som ensamkatt men har nu en kattkompis sedan ett par månader. Är lugn och inte rädd för människor.Pga ändrade familjeförhållande behöver vi lämna bort Simba.


Vil du ge Zimba et nytt hem? Kontakta

Susanne Swedenborg, sannasgron@gmail.com, 0703834075 eller Sven Nilsson, svennilsson@yahoo.se, 0762749492