TILL MINNE AV SUSANNA

Om Susanna
Susanna var en person som värnade om djur och var i många år bidragsgivare till Kattslussen.
Hon var varm och mjuk och hade en glimt i ögat samt en bestämd vilja om hur saker skulle vara.
Susanna levde i harmoni med Jonas och de fyra katterna Don Carlo, Don Tristan, Don Masetto och Don Giovanni. Hennes älskade katter bar alla namn efter karaktärer från operor som var en stor passion.
Skog och natur var också något som hon älskade mycket liksom matlagning. Många recept gick med henne ur tiden. Susanna var en person som läste mycket och var påläst när det gäller historia, litteratur och det svenska och engelska språket.
Ingmar Bergmans filmer var något som uppskattades vid ”filmtajm”.Hennes längtan efter tystnaden i skogen var ett utmärkande drag men även om hon valde ensamheten så högaktade hon människor som var beskyddande mot de värnlösa, framförallt djur.
Hon såg människors inre kvaliteter istället för de yttre.
Susannas favoritplats på jorden förutom sin trädgård var Visingsö där hon var många somrar, där fann hon frid och kände sig lycklig.
Efter att hon hade tagit sig tillbaka och rest sig från sitt livs stora sorg, sin mammas bortgång, så såg framtiden väldigt ljus ut.
Tyvärr förändrades allt.Sommaren 2010 så fick Susanna diagnosen tarmcancer, hon var en tapper kämpe och gav sig aldrig.
Prognosen var till en början positiv men det visade sig i början på 2011 att cancern hade spritt sig och inte gick att bota utan endast att bromsa.
Trots alla negativa besked som Susanna fick så kämpade hon på och förlitade sig helt på sin katolska tro.
I början på december 2011 gick sjukdomen in i ett nytt skede och Susanna blev snabbt sämre. Hon fick uppleva en sista jul och nyår med sin Jonas och sina älskade katter. Susanna blev endast 50 år gammal och skulle fyllt 51 år den 25 februari 2012. Hon fick som hon önskade och dog hemma i sin säng i sömnen brevid sin Jonas morgonen 21 januari 2012.

Giovanni,Masetto,Bino,Susanna,Tristan,Carlos,Bernadette, Angelus

Susanna testamenterade en summa pengar till Trollhättans Kattsluss som kommer att vara till stor hjälp för oss i arbetet att hjälpa behövande katter.
Pengarna kommer att användas vid oväntade veterinärutgifter som exempelvis då en katt behöver åka akut till Blå Stjärnan eller operera tänder.

För Alltid Älskad Och Aldrig Glömd.